Praktijk Kristel

Praktijk Kristel (op afspraak)

Als orthomoleculaire gezondheidscoach met een duidelijke visie op gezondheid en een brede waaier aan coaching technieken, luister ik heel aandachtig naar uw verhaal en begeleid ik u op vlak van gezondheid naar een permanente gedragsverandering.

Door middel van het meet- en analyse systeem, krijgt u een duidelijk overzicht omtrent levensstijl, persoonlijke voedingssuggesties en suppletie, zuur-basen evenwicht, orgaanfuncties, mentale en hormonale overzichten, cardiovasculaire screening en een beeld van het autonoom zenuwstelsel (stress, overtraining, vermoeidheid, …)

Het betekent een absolute meerwaarde op het gebied van preventie, begeleiding en gezondheidszorg. De resultaten zijn uiterst betrouwbaar!

Nog niet zo gekend in België is het ‘multiscan systeem’ waarbij je een helder beeld krijgt van: IMGL1421 het cardiovasculaire, het autonoom zenuwstelstel, de spijsvertering en de lichaamssamenstelling,… daarbij kunnen eventuele vitaminen en mineralen tekorten opgespoord worden en kan een individueel voedingsadvies verstrekt worden.

IMGL1465

Een verhaal van ‘Preventie, Therapie & Coaching’.
Dit kan enkel op afspraak. Wenst u meer inlichtingen omtrent deze volledige lichaamsanalyse, contacteer mij via kristel@hetzonlicht.be of 0479 92 21 58.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close